Luopuminen on taito, jota me kaikki tarvitsemme. Moni pyristelee irti ratkomalla kaiken rationaalisesti. Se ei riitä lopulliseen luopumiseen, jos irtautuminen tunnepuolelta jää puolitiehen. Luopuminen ei ole luovuttamista. Se on viisautta.

-Oletko jäänyt jumiin ja haluaisit päästää irti?
-Mietitkö mihin suuntaan lähteä?
-Hämmentävätkö ristiriitaiset tunteet mieltäsi?
-Koetko riittämättömyyttä ja tyhjyyttä?
-Onko sinun vaikea kuulla sisäistä ääntäsi?
-Kuka olet, kun roolisi riisutaan?
-Saako hyvästä puolisosta erota, jos ei enää rakasta?
-Mitä voi antaa anteeksi?
-Miten oppia riitelemään vähemmän repivästi?
Millaisissa ihmissuhteissa haluat viettää loppuelämäsi?

Voit tulla keskustelemaan yksin tai yhdessä läheisesi kanssa paikan päälle Espoon Kiloon tai varata ajan etävastaanottoon.

”Olen tyytyväinen siihen, että työotteesi ei ole ollut ”yliempaattinen”, vaan olet oikeassa kohdassa tarttunut tiukasti rajattomuuteeni.”

Tiedäthän, että voit varata keskusteluajan, vaikkei ongelmat tuntuisikaan vielä kovinkaan vaikeilta. Usein jo muutama tapaaminen vie asioita uuteen suuntaan.

Terapian ja työnohjauksen hinnasto vuonna 2022

60 minuutin aika 105€ (sis.alv)
90 minuutin aika 130€ (sis.alv)

Joka viides käyntisi on maksuton! Moni asiakas ottaa viiden tapaamiskerran tiivistahtisen ”tehokuurin”, jolloin asioihin päästään pureutumaan intensiivisesti lyhyellä aikavälillä.

Käynnit eivät kuulu KELA-korvauksen piiriin.
Työskentelen itsenäisenä, terveydenhuollon rekisteröitynä ammatinharjoittajana toiminimellä MO Tmi.

Pätevyystietoni (laillistettu terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja) voi tarkistaa Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä julkiterhikki.valvira.fi

Terapia ja työnohjauskoulutustietoni löytyvät ”Tietoa minusta” -kohdasta ja ”Asiakkaat kertovat” kohdasta löydät asiakaskokemuksia vastaanotoilta.

Kukaan meistä ei ole täysin riippumaton toisista, vaikka sellaista vahvuuden illuusiota haluamme toisinaan luoda. Eikö todellista lujuutta ole se, että uskaltaa näyttää tarvitsevuutensa, paljastaa haavoittuvuutensa ja laskea siilipuolustuksensa?