Keho-onnelliset –naisten terapeuttinen ryhmä

KEHO-ONNELLISET – NAISTEN TERAPEUTTINEN RYHMÄ

Vain 20 prosenttia naisista on tyytyväisiä kehoonsa!
Ja suurimmalla osalla kehoonsa tyytymättömistä naisista on vaikeuksia nauttia kokonaisvaltaisesti naiseudestaan. Moni on kuullut satuttavia kommentteja vartalostaan ja kokeillut pitkän listan erilaisia laihdutuskuureja tai yrittänyt laihtua rankan liikunnan avulla. Usein kiloja on mennyt ja yhtä usein ne ovat tulleet takaisin -korkojen kera.

Haluatko sinä oppia iloitsemaan ja nauttimaan juuri oman kokoisesta kehostasi?
Haluatko vihdoin alkaa hyväksyä itsesi ja löytää naiseutesi?

Olen Minna Oulasmaa, kokenut parisuhde-ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja ja terveydenhoitaja. Tule mukaan terapeuttiseen ryhmääni!

Voit tutkia ryhmän avulla niitä tottumuksiasi, joista olet valmis luopumaan, esimerkiksi tunne-tai lohtusyöminen ja valitsemaan tilalle hyvinvointiasi ja itsearvostusta lisääviä tapoja. Tavoitteesi voi olla myös pysyä näissä nykyisissä mitoissasi ja oppia rakastamaan itseäsi juuri tällaisena.
Vertaistuessa on voimaa!

Keho-onnelliset on kuuden tapaamiskerran terapeuttinen keskusteluryhmä naisille. Ryhmän tavoitteena on lisätä hyvinvointia, vähentää itsekriittisyyttä ja antaa eväitä kohti pysyvää keho-onnellisuutta.

Ryhmän aikana tutustut omaan Sisäiseen säätelijääsi ®, josta tulee sinulle loppuelämän matkakumppani. Sen jälkeen sinun ei tarvitse enää ryhtyä laihdutuskuurille. Ryhmän aikana työstetään omaa historiaa ja kehomuistoja ja tiedostetaan, miten lapsuudenkodin ja nuoruuden asenteet ja vaikutukset näkyvät tänä päivänä siinä, mitä ajattelen kehostani.

Ryhmän aikana tehdään monia erilaisia tehtäviä ja harjoituksia sekä yksin että ryhmässä. Ohjaus on voimavaraistavaa ja dialogista. Jokainen ryhmäläinen saa oman aikansa valokeilassa sekä kaikkien  tuen ja tsemppauksen. Ilmapiiri on kannustava ja rohkaiseva. Osallistujat kokevat ryhmän päätyttyä tyytyväisyytensä omaan kehoonsa parantuneen lähtötilanteesta.

Seuraavassa palautteita ryhmään osallistuneilta:

”Tämä ryhmä avasi oven johonkin uuteen, jota nyt lähden tutkimaan.”
”Olen törmännyt tunteisiin, jotka ovat olleet piilossa vahvuuden alla.”
”Olen pystynyt puhumaan vaikeista asioista.”
”Olen oivaltanut paljon itsestäni, taustoistani ja siitä, miksi ajattelen ja koen tänä päivänä niinkuin koen.”
”Olen saanut huikeita oivalluksia ja ahaa-elämyksiä.”

Kuusi ryhmätapaamiskertaa (yhteensä 9h) maksaa osallistujalle yhteensä 290€ (sisältää alv:n)
(Vertailuna yksilöterapia maksaa 100€/tunti). Laskun ryhmästä saat ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen. Ensimmäisestä tapaamiskerrasta et siis maksa mitään, jos et päätäkään jatkaa.

Ryhmä kokoontuu kodikkaassassa ympäristössä, kotonani, Espoon Kilossa, johon on hyvät kulkuyhteydet esim. junalla tai bussilla ja autolle löytyy maksuttomia parkkipaikkoja.

Lisätietoa minna.oulasmaa@hotmail.com